Lyre Akademisk Orkester og Kor

Presseservice fra Akademisk Kor.
Læs korets pressemeddelelser, og brug links til andre af korets informationssider.
Vil du abonnere på AOKinfo? Skriv din email her:

Pressemeddelelser

2007-11-20

Pressemeddelelse

G.F.Händel
Messias


Akademisk Orkester og Kor opfører under ledelse af dirigent Nenia Zenana Händels Messias i Københavns Domkirke lørdag den 8. december kl. 16.00 og mandag den 10. december kl. 19.30.

Solister er Elsebeth Dreisig (sopran), Maria Hanke (alt), Marco van de Klundert (tenor) og Johannes Weisser (bas)

Billetter á kr. 150 + gebyr kan købes på korets hjemmeside www.akademisk.kor.dk eller hos BILLETnet, www.BILLETnet.dk, tlf. 70 15 65 65. Studerende og unge under 18 år: 100 kr. (kun ved indgangen mod forevisning af studiekort/ID. Billetter købt til 150 kr. kan ved døren byttes til billetter til 100 kr. med udbetaling af differencen).

Yderligere informationer på www.akademisk.kor.dk eller ved henvendelse til Tanja Weis, tlf. 22705923 eller Kamilla Skydsgaard, tlf. 39290519

Foromtale:

Akademisk Orkester og Kor indspillede i december 2006 et brag af en Messias koncert - live fra Københavns Domkirke. Succesen følges op med koncerten i år, hvor kor og orkester synger sammen med en solistbesætning af internationale dimensioner. Det store norske opera- og liedtalent, Johannes Weisser (bas), er anerkendt for sin liedsang og operaopførelser, blandt andet som Leporello i Don Juan på Operaen i København i 2006 og på cd-indspilningen i titelrollen til samme opera under direktion af René Jacobs. Marco van der Klundert (tenor) fra Holland er specialist i renæssance-repertoire som medlem af Egidius Kwartet med Peter de Groot. Elsebeth Dreisig (sopran) har netop sunget Musetta i La Boheme på Operaen i København og Maria Hanke (alt) har opført operaer og oratorier i ind- og udland, blandt andet med det franske ensemble Alternance og London Sinfonietta. Dirigent Nenia Zenana har dirigeret Akademisk Orkester og Kor siden 2000 og følger i 2007 op med opførelse nummer 113 sammen med ensemblet. Traditionen går således stadig ned ad Nørregade til en af årets bedste Messias-opførelser. Kom i god tid, da køen starter mere end en time før dørene åbnes.

Cd’en med Akademisk Orkester og Kors indspilning af Messias fra koncerten i 2006 kan købes fra korets hjemmeside www.akademisk.kor.dk

Skrevet af Webmaster

Information

  • Aktuelle pressebilleder
  • Solistbilleder
  • Sidste nyt
  • Nenia Zenana
  • 100 års krønike
  • Udvalgte anmeldelser
  • Koncertplaner
Nyheder om koret
This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Akademisk Orkester og Kor, e-mail aok@kor.dk
Oprettet: 16-08-1995.